Global Ukraine організовує нову онлайн-зустріч для української діаспори

Global Ukraine організовує нову онлайн-зустріч для української діаспори

Укрінформ
Фундація Global Ukraine у партнерстві з DEMAC - Diaspora Emergency Action & Coordination організовує віртуальну зустріч для українських громад «Як уникнути вигорання та зберегти енергію для громадських проєктів».

Про це фундація повідомила Укрінформу. 

Захід відбудеться 05 грудня о 20:00 (Київський час) через застосунок Teams. Посилання на зустріч отримають зареєстровані учасники. Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Спікером заходу буде Діна Волинець, координаторка звʼязків глобальної ініціативи DEMAC (Diaspora Emergency Action & Coordination), проєктна менеджерка з 15-річним досвідом, авторка методології управління проєктами через призму цінностей Curly Management TM та книги «Curly менеджмент. Як управляти проєктами, не зраджуючи собі».

Під час заходу вона поділиться своїм досвідом роботи у громадському секторі та практичними порадами, де знаходити ресурси на ідеї для нових креативних проєктів.

Запис минулих зустрічей, організованих Фундацією Global Ukraine, доступні на ютюб-каналі.

Нагадаємо, у жовтні Фундація Global Ukraine провела онлайн-дискусію «Масштабування проєктів українських громад», до якої долучилися представники українських осередків з 20 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-