У літклубі Української жіночої ініціативи в ОАЕ обговорять книгу «ПРОти НАСильства»

У літклубі Української жіночої ініціативи в ОАЕ обговорять книгу «ПРОти НАСильства»

Укрінформ
Українська жіноча ініціатива в ОАЕ з нагоди всесвітньої акції «16 днів проти насильства» запросила до літературного клубу в Абу-Дабі на обговорення книжки «ПРОти НАСильства».

Як передає Укрінформ, про це Української жіночої ініціативи в ОАЕ повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Авторкою ідеї та укладачкою збірки є Лариса Денисенко. Безплатно книжку можна прочитати за посиланням.

«Можна побачити сусідку з синцями на руках і заплющувати очі, бо все відбувається за її зачиненими дверима, а це – приватна сфера. Можна чути, як батьки принижують свою дитину та проходити повз, бо це – не ваша дитина, і це – приватна сфера. Проте, все це стосується нас, нашого суспільства, нашої держави. Держава має проводити політику безпеки та захисту прав кожної людини. Ми не повинні бути байдужими і толерувати насильство навіть тим, що просто відводимо погляди чи зникаємо за своїми дверима. Ця збірка про нас. Проти насильства», – йдеться в дописі.

Зустріч відбудеться 22 листопада о 10.00 в Abu Dhabi, Mamsha al Saadiyat, кафе «Artea». Реєстрація на захід за посиланням.

Нагадаємо, з 25 листопада по 10 грудня в усьому світі щорічно проходить кампанія «16 днів проти насильства». ЇЇ мета – привернути увагу до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

2022 року до акції «16 днів проти насильства» долучилася Дружина Президента Олена Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-