Спілка української молоді Америки розпочала літнє таборування у штаті Нью-Йорк

Спілка української молоді Америки розпочала літнє таборування у штаті Нью-Йорк

Відео
Укрінформ
У місті Еленвіл (штат Нью-Йорк, США) розпочався виховно-вишкільний табір Спілки української молоді Америки «Незламна Україна», який триватиме до 15 липня і традиційно є першим кроком до лідерства для Старшого юнацтва організації.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association – CYM Global.

За повідомленням, на таборі юнацтво розкриває свої приховані здібності та здобуває навички, які дозволять їм стати не тільки впорядниками та виховниками у своїх Відділах, а й майбутніми провідниками СУМ.

«Успішне завершення цього табору дозволяє юнацтву подаватися на інші лідерські програми, як, наприклад, Провідницький семінар у Вашингтоні та Обмін виховників. Учасники повинні добре володіти українською мовою, бо всі виклади та іспити відбуваються українською. Випускники вишкільного табору часто працюють впорядниками в інших таборах на сумівських оселях, а під час виховного сезону – у Відділах і Осередках», – ідеться в дописі.

СУМ привітала команду та учасників табору та бажала їм доброго вишколу та гарного проведення часу серед друзів та однодумців.

Нагадаємо, на початку травня Спілка української молоді в Америці оголосила про відкриття новоствореного відділу юнацтва СУМ «Дніпро» в місті Баунд-Брук, що у штаті Нью-Джерсі, США.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-