У Торецьку через російський обстріл постраждали четверо цивільних

У Торецьку через російський обстріл постраждали четверо цивільних

Укрінформ
У Торецьку Донецької області в ніч на 2 квітня російські війська завдали удару по багатоповерховому будинку, через влучання ворожих снарядів постраждали четверо мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомив у Телеграмі.

"Вночі у Торецьку снаряди окупантів влучили у багатоповерховий будинок та пошкодили комунікації, внаслідок чого одна людина отримала поранення і ще троє отруїлися чадним газом", – зазначили в ОГП.

Раніше повідомлялося, що 2 квітня російська армія вдарила по Костянтинівці Донецької області. Унаслідок ворожого обстрілу загинули троє жінок і троє чоловіків, ще восьмеро громадян дістали поранення різного ступеню тяжкості.

За попередніми даними, удари по містах загарбники здійснювали з артилерії, зенітних ракетних комплексів С-300 й реактивних систем залпового вогню "Град" та "Ураган".

На місцях влучань працюють правоохоронці і рятувальники. Усі постраждалі доправлені до лікарень.

За фактами порушення законів і звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України) розпочаті досудові розслідування в кримінальних провадженнях.

Читайте також: Авіація, «Гради», артилерія і міномети: під обстрілами на Донеччині - дев’ять населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, ворожим вогнем у Костянтинівці пошкоджені 16 багатоквартирних будинків, вісім приватних будинків, дитячий дошкільний заклад, будівля Костянтинівської державної податкової інспекції, газові труби й три автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-