Україна отримає від Люксембургу 14 броньованих «швидких»

Україна отримає від Люксембургу 14 броньованих «швидких»

Фото
Укрінформ
Люксембург передав Україні чергову партію гуманітарної допомоги, яка включає 14 броньованих автомобілей швидкої допомоги.

Про це повідомляє посольство України у Бельгії та Люксембурзі у Фейсбуку, передає Укрінформ.

"В Україну прямує чергова партія гуманітарної допомоги від Люксембургу, а саме 14 броньованих автомобілей швидкої допомоги виробництва британської компанії Venari. Вже найближчим часом транспортні засоби будуть відправлені на лінію фронту", - йдеться у дописі.

В Україну прямує чергова партія гуманітарної допомоги від Люксембургу / Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium

Як зазначається, ці машини рятуватимуть життя українських захисників, а також мирних жителів, які постійно стають жертвами варварських російських обстрілів. 

У диппредставництві повідомили, що акція реалізована в межах ініціативи Громади українців у Люксембурзі LUkraine asbl “Ukraine is calling”. Її метою є зібрати 10 млн євро для закупівлі 112 автомобілів швидкої допомоги та пожежних машин.

Читайте також: Чорнобаївська громада отримала автомобілі від литовських податківців

Посольство висловило вдячність Міністерству оборони Люксембургу, зокрема віцепрем‘єр-міністру - міністру оборони Люксембургу Франсуа Баушу, начальнику Генерального штабу Стіву Туллу, заступнику голови компанії Venari Group Оліверу Норту, а також команді LUkraine.

Як повідомлялося, на півдні Польщі зловмисник спалив два автомобілі швидкої допомоги, які мали вирушити в Україну, в зону бойових дій, як гуманітарна допомога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-