До України прибула медична гуманітарна допомога від канадських волонтерів

До України прибула медична гуманітарна допомога від канадських волонтерів

Укрінформ
Канадський благодійний фонд “Кленова надія” надіслав київському Центру дитячої кардіології та кардіохірургії медичну гуманітарну допомогу.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила віцепрезидент фонду Тетяна Костюк.

“Наш пріоритет - допомога найбільш уразливим групам населення, яке потерпіло від війни. Саме тому ще з 2014 року наш фонд допомагає військовим та їх родинам, а також лікарням та медпрацівникам, які щодня роблять усе можливе для порятунку життів наших громадян”, - сказала Костюк.

За її словами, цього тижня Центр дитячої кардіології та кардіохірургії безкоштовно отримав від фонду різноманітне медичне обладнання на 100 тисяч канадських доларів (близько 2 800 000 грн). "Вдячна нашим друзями Марії Маміні з German Food Bridge та Наталі Кислицині з координаційного центру при посольстві України у Варшаві за їх внесок. Польська логістична мережа дуже професійно та швидко виконала свою роботу», - зауважила віцепрезидент фонду.

Костюк додала, що з початку російського повномасштабного вторгнення фонд доставив до України дванадцять партій різноманітної медичної гумдопомоги загальною вартістю близько 30 млн грн і вже готується до виконання більших замовлень в новому році. Завдяки канадським благодійникам військові та цивільні шпиталі Одеси, Дніпра, Харкова, Полтави, Вінниці, Києва, Луцька, Черкас, Львова та Івано-Франківська отримали ліки й медичне обладнання, а на передову надійшли матеріали для тактичної медицини.

Як повідомлялося, фонд “Кленова надія” був заснований українськими волонтерами у канадському Ванкувері ще в 2014-му році. Відтоді від надає регулярну допомогу у військових, медичних та соціальних напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-