Осередок Спілки української молоді в Мельбурні відзначив 70-річний ювілей

Осередок Спілки української молоді в Мельбурні відзначив 70-річний ювілей

Фото
Укрінформ
Осередок імені Гетьмана Івана Мазепи в місті Мельбурн Спілки української молоді в Австралії відзначив 70-річний ювілей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association - CYM Global. 

«Наші батьки, діди та бабусі мали бачення, щоб виховувати своїх дітей, онуків, а також тепер і правнуків і навчати нашої української мови, культури, історії, моралі та наших багатих українських традицій. Вони знали, що завдяки цьому український дух буде жити в усіх нас!», – наголосив у вітальному слові голова осередку друг Марко Герчанівський.

Зауважується, що осередок СУМ Мельбурна відігравав і відіграє важливу роль в місцевій українській громаді.

«Ми навчаємо Юнацтво добрих цінностей через наших Виховників, культури через наші танці на «Верховині», співи з «Черемошем» чи біля таборової ватри. Наші табори допомагають сформувати лідерів і започаткувати міцну дружбу. Завдяки СУМ, наше Юнацтво і Дружинники є нашими майбутніми лідерами!», – сказав друг Марко.

СУМ Глобал привітав СУМ Мельбурна, а насамперед – його членів: тих, що творили в минулому СУМівську спільноту, тих, хто її розвиває сьогодні, а також тих, хто перейме на свої рамена цю естафету поколінь.

Нагадаємо, у квітні 2021 року Спілка української молоді відзначила 75-ліття відновлення діяльності в еміграції. З 75-літтям СУМ привітав Світовий конґрес українців.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-