Харківська піцерія зібрала донатів на ₴1 мільйон та зробила на них 2700

Харківська піцерія зібрала донатів на ₴1 мільйон та зробила на них 2700 "підвішених" піц

Фото
Укрінформ
У Харкові піцерія зробила та доставила 2700 підвішених піц для військових, медиків, рятувальників і дітей; загальна сума донатів на це перевищила 1 млн гривень.

Про це у Фейсбуці повідомив власник закладу Павло Федосенко, передає Укрінформ.

«Мільйон гривень. Саме стільки донатів Daddy's Pizza освоїла за три місяці (взагалі-то мільйон сто тисяч гривень, але хто рахує?). За ці гроші ми зробили та розвезли 2700 піц для військових, рятувальників, медиків, комунальників, дітей та патрульних», - повідомив Федосенко.

Він наголосив, що його головною метою було чесно та прозоро витратити все до останньої гривні.

«І сьогодні я пишаюсь нашою роботою. Це була дуже крута історія - але вона, на жаль, добігла кінця», - зазначив власник піцерії.

Однак додав, що останні 50 підвішених піц ще залишилися – «для особливих випадків».

Як повідомляв Укрінформ, піцерія Павла Федосенка однією з перших у місті, яке щодня зазнає обстрілів, відновила доставку. Після повномасштабного вторгнення харків’янин заново зібрав колектив і активно волонтерить.

Читайте також: У Чернівцях незрячий музикант зібрав 15 тисяч гривень на аптечки для військових

Завдяки підтримці ЗМІ та тому, що сюжет про піцерію ретвітнув експосол України в Австрії Олександр Щерба (який має 300 тисяч підписників з різних країн), про харківський заклад дізналися в Європі та США. Люди з усього світу навесні активно підвішували піцци – для захисників, правоохоронців, комунальників, медиків, рятувальників і дітей, які переховувалися від обстрілів у метрополітені.

Фото: Павло Федосенко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-