Українець в Торонто подарував Шварценеггеру вишиванку

Українець в Торонто подарував Шварценеггеру вишиванку

Відео
Укрінформ
Актор Арнольд Шварценеггер отримав у подарунок вишиванку луцького бренду від українця Влада Кабанця, який працює у Торонто на зйомках серіалу разом із голівудським актором.

Про український актор розповів Суспільному, передає Укрінформ.

"Я підійшов до нього і сказав: привіт, я з України, я б хотів від імені всіх українців, подякувати тобі за підтримку і подарувати маленький презент та дістав цю вишиванку. Він на неї подивився і сказав, що вона дуже схожа на його національну австрійську сорочку. А я пожартував, кажу: напевно, ви здерли її у нас, хлопці", — розповів Кабанець.

Чоловік зазначив, що вирішив це зробити спонтанно в знак подяки за підтримку України. Влад Кабанець переїхав із Бучі до Канади 2013-го, там працює актором в Торонто.

Кабанець наголосив, що Арнольд Шварценеггер багато знає про Україну та підтримує українців під час війни.

Читайте також: Італія підтримає включення Одеси до списку ЮНЕСКОМКІП

"Я розумію, що хлопці, які на передовій, які нас захищають вони так само виросли на "Термінаторі", гралися в термінаторів, як були малими. Я думаю, що для них підтримка Арнольда – вона, хоч трошечки, але, як мінімум, підійме настрій", — вважає актор.

Як повідомляв Укрінформ, голлівудський актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер під час свого онлайн-виступу у вівторок,14 червня на кліматичній конференції «Австрійський всесвітній саміт» зазначив, що своїми десятками мільярдів євро, сплаченими росії за енергоносії, Європа фінансує російську війну проти України.

Фото: Vlad Kabanets

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-