У День єднання найвища будівля в Індонезії засяяла кольорами Державного Прапора України

У День єднання найвища будівля в Індонезії засяяла кольорами Державного Прапора України

Фото
Укрінформ
У День єднання найвищу будівлю в Індонезії – столичну вежу GAMA було підсвічено синім та жовтими кольорами, дипломати та працівники Посольства України в Республіці Індонезія розгорнули Державний Прапор України та виконали гімн.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Надзвичайного та Повноважного Посла України в Республіці Індонезія Василя Гамяніна.

«Нехай серця усіх українців щиро палають гордістю за нашу рідну Державу і вірою у мирне, світле і щасливе майбуття України», – сказав посол України в Індонезії Василь Гамянін.

У ході акції було виконано Державний Гімн України, хвилиною мовчання вшановано українських героїв, що полягли за волю і незалежність України.

Увечері (різниця у часі з Києвом +5 годин - ред.) в столиці Індонезії Джакарті найвища будівля в Індонезії – столична вежа GAMA - засяяла кольорами Державного прапора України.

«Україна стає впізнаванішою в Індонезії, а споглядання синьо-жовтих кольорів українського стяга – чудова нагода для індонезійців більше дізнатися про нашу Батьківщину», - наголосив Гамянін.

Читайте також: У Варшаві відзначили День єднання України

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого Україна та українці по всьому світу відзначають День єднання. Указ про відзначення Дня єднання Президент України Володимир Зеленський підписав 14 лютого 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-