У Тель-Авіві мітингуватимуть на підтримку України проти російської агресії

У Тель-Авіві мітингуватимуть на підтримку України проти російської агресії

Анонс
Укрінформ
Громадська організація "Ізраїльські друзі України" у п'ятницю, 18 лютого проведе мітинг біля будівлі уряду Ізраїлю у Тель-Авіві з метою підтримати Україну під час чергового загострення російської військової активності на українських кордонах.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці

В організації зазначили, що попри "надії" на те, що Росія відмовиться від своєї агресивної політики та планів повномасштабного військового нападу, яким вона загрожує Україні вже більше року, "зараз усі дипломатичні переговори досягли глухого кута і вже звучать різні дати можливого вторгнення, заклики європейських країн до своїх громадян терміново залишити країну та дипломатичні місії, які відправляють свої сім'ї додому"

"Ми, ізраїльтяни, не можемо і не готові стояти осторонь, тому виходимо до офісів уряду Ізраїлю в Тель-Авіві з вимогою підтримати Україну та використати всі можливі дипломатичні інструменти, щоб запобігти війні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що акція відбуватиметься за адресою Derech Menachem Begin 125 Tel Aviv 18 лютого з 9:30 до 12 години.

Як повідомлялося, Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та навколо кордонів. Російські війська можуть також просунутися із Білорусі.

Ці військові приготування Кремль намагається використовувати для прямого шантажу США та НАТО, яким висуває ультиматум з вимогою гарантувати нерозповсюдження НАТО на схід та відмову країн Альянсу від своєї політики безпеки. У разі відмови Заходу прийняти такі російські «пропозиції», кремлівська влада публічно загрожує застосувати заходи «військового та військово-технічного характеру».

Фото: Israeli Friends of Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-