У Стамбулі відбудеться презентація книги про Туреччину української авторки

У Стамбулі відбудеться презентація книги про Туреччину української авторки

Укрінформ
У Стамбулі 15 лютого відбудеться творча зустріч з Вірою Таниш, представницею українською діаспори в Туреччині та авторкою книги "Медитація з вовками. У Стамбулі на корона-карантині 2020". 

Про це йдеться в анонсі заходу у Фейсбуці.

«Книга написана з повагою до Туреччини і любов'ю до України. Вона включає в себе понад сто оповідань, які розповідають нам про історичні пам'ятки, турецькі традиції, туристичні місця, сучасні об'єкти, про стамбульських котиків і вовків, і не тільки», - йдеться в анонсі.

Зустріч відбудеться в Стамбулі 15 лютого, о 12.00, в культурному центрі Erdal Eren Kültür Merkezi. Адреса: Mustafa Kemal Mahallesi 3004 cadde, 3091/2. Sk. no:1.

Читайте також: Українців у Лондоні запрошують на розмову про війну на сході України

Книга "Медитація з вовками. У Стамбулі на корона-карантині 2020" містить понад ста оповідань, в яких йдеться про турецькі традиції, зокрема свята в хамамі, викуп нареченої, домашнє виноробство, про секрети стамбульського Єгипетського базару, Принцеві острови, про подорожі Тракією, Кападокією, на острів Ґьокчеада, Ізмірщиною − до церкви святого Миколая та інші.

Зустріч передбачає спілкування з авторкою. Після зустрічі всі охочі зможуть придбати книгу з її автографом.

Віра Таниш
Віра Таниш

Віра Петрівна Таниш (у дівоцтві Сторчак) народилася у селі Покровка, що на Веселинівщині Миколаївської області 1983 року в родині вчительки математики Загороднюк Олександри Орестівни та електрика Сторчака Петра Яковича. З 2020 року з родиною проживає у Туреччині.

Фото: Альтанка: Віра Таниш "Медитація з вовками"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-