Посольство України в Індонезії призупиняє прийом громадян через спалах COVID-19

Посольство України в Індонезії призупиняє прийом громадян через спалах COVID-19

Укрінформ
Посольство України у Республіці Індонезія переходить в особливий режим роботи та призупиняє прийом громадян до 14 лютого через спалах COVID-19 у цій країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті посольства.

“У зв’язку зі стрімким поширенням у Республіці Індонезія коронавірусу Sars-Cov-2 Омікрон, з метою забезпечення особистої безпеки відвідувачів та працівників Посольства України у Джакарті, до 14 лютого 2022 року посольство переходить на особливий режим роботи із застосуванням наступних обмежувальних заходів”, - ідеться у повідомленні.

Так, загальний прийом громадян, зокрема з консульських питань, призупиняється до 14 лютого 2022 року. Консульська допомога громадянам України надаватиметься лише в екстрених ситуаціях, пов’язаних із загрозою життю чи смертю громадян України.

У разі виникнення питань з консульської тематики дипломати просять звертатися на електронну пошту consul_id@mfa.gov.ua.

Про відновлення звичайного режиму роботи посольство повідомить додатково.

Як повідомлляв Укрінформ, за неділю, 6 лютого, в Індонезії зафіксували понад 36 000 нових випадків COVID-19. Також у столиці країни Джакарті заповнено більше 63% ліжкомісць у госпіталях. Міністерство охорони здоров'я Індонезії зафіксувало перші два випадки смерті внаслідок зараження штамом коронавірусу Омікрон. 7 лютого представник уряду Лухут Панджайтан оголосив посилення карантинних обмежень у Джакарті та на Балі, а також у двох містах на острові Ява. Нові обмеження передбачають обмеження відвідувачів у супермаркетах, закладах харчування, а також у закладах культури та храмах. Іноземні туристи зможуть потрапити до країни через Джакарту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-