У ПАР жіночий клуб «Берегиня» присвятив зустріч купальським традиціям

У ПАР жіночий клуб «Берегиня» присвятив зустріч купальським традиціям

Фото
Укрінформ
Українська асоціація в ПАР в рамках жіночого клубу «Берегиня» долучилася до святкування Івана Купала, адже у грудні в південній півкулі літо і це час зустрічати День літнього сонцестояння.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська Асоціація в ПАР.

«Коли на календарі грудень, то в південній півкулі літо і це час святкувати День літнього сонцестояння або Івана Купала з плетінням вінків, загадуванням бажання та пусканні вінків по річці. Уже вдруге Українська Асоціація в ПАР в рамках жіночого клубу «Берегиня» долучається до цієї давньої і забутої традиції, щоб відчути її містичність, таємничість та мудрість», – ідеться в дописі.

Під час святкування «учасниці мали змогу приєднатися до магії дійства, заглянути у коріння традицій та відчути, що вони є справжніми «Берегинями».

«Бажаємо всім жінкам розкривати свій потенціал, квітнути та хай всі мрії здійснюється!», – побажала Українська асоціація в ПАР.

Нагадаємо, члени Спілки української молоді (СУМ) в Аргентині взяли участь у відкритті літнього сезону 2021 – 2022 років на оселі «Веселка» Українського культурного товариства «Просвіта».

Фото: Українська Асоціація в ПАР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-