В Афінах для маленьких українців пролунав перший дзвоник

В Афінах для маленьких українців пролунав перший дзвоник

Фото
Укрінформ
Перший дзвоник пролунав для маленьких українців 19 вересня в об’єднаній недільній школі української громади у столиці Греції.

Як передає Укрінформ, про у Фейсбуці повідомила школа при товаристві «Українсько-Грецька Думка».

Об’єднану школу створили Українська недільна школа при Асоціації «Українсько-Грецька Думка», та Українська недільна школа при Центрі підтримки та розвитку культурної спадщини «Трембіта». Зустріч з учнями відбулася на шкільному подвір’ї після тривалої паузи через епідемію коронавірусу.

«Свято Першого Дзвоника вийшло дуже веселим, велелюдним, позитивним. Новий почин освятив отець Михайло Юрина, щедро окропивши всіх присутніх святою водичкою. Весело задзеленчав шкільний дзвіночок, і шкільне подвір’я перетворилося на велику різнобарвну квітучу галявину: велика карта України, викладена квітками. Віночки, косички, стрічки, вишиванки, дитячий щебет заполонили весь простір. Так пройшов флешмоб, присвячений 30-річчю Незалежності України. Дуже сподобалось мотто яке придумали всі разом, і яке стане девізом нашої Об’єднаної школи: «Україна – назавжди! Україна – це круто! Україна – це ми!», – йдеться в повідомленні.

Вітання Посла Сергія Шутенка передала учасникам заходу радник Посольства України в Греції Ганна Тіщенко.

«На перший урок – «Моя Україна», були запрошені батьки та гості школи. Працювали індивідуально, в командах, і всі разом: ігри, руханки, ребуси, пазли. Дуже швидко всі роззнайомились: і дорослі, і малі. Завершився цей чудовий перший день дуже «солодко», було багато різних ласощів, смаколиків. Такими ж були та побажання одне одному на новий навчальний рік: діткам – нових здобутків, батькам – терпіння, вчителям – і того, і іншого!», – розповіли у школі.

До закладу на навчання запрошують дітей віком від 4 до 14 років. Телефони для довідок: +30 6938067003.

Нагадаємо, розпочалися навчання у чотирьох в українських суботніх школах, що діють у Чехії.

Фото: Школа при товаристві «Українсько-Грецька Думка» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-