Український інститут оголосив другий конкурс програми підтримки виставкових проєктів за кордоном

Український інститут оголосив другий конкурс програми підтримки виставкових проєктів за кордоном

Укрінформ
Український інститут оголосив другий конкурс програми підтримки виставкових проєктів за кордоном Visualise, проєкт-переможець якого отримає фінансування до 1 млн гривень.

Як передає Укрінформ, про це Український інститут повідомив у Фейсбуці.

Крім грошової винагороди, переможець здобуде підтримку команди Українського інституту у програмуванні та розробці комунікаційної стратегії.

Податися на конкурс можуть виставкові проєкти:

  • реалізація яких запланована не раніше квітня 2022 року;
  • передбачають співпрацю між українською та іноземною профільними інституціями або організаціями

Подати заявку можна до 1 серпня 2021 року на цій сторінці. Усі заявники отримають лист-підтвердження та, за потреби, запит на додаткові документи або уточнювальну інформацію. Надалі команда Українського інституту контактуватиме лише з представниками проєктів, які пройдуть первинний відбір.

Проєкти-фіналісти допрацьовуватимуться спільно з Українським інститутом і будуть додані до плану заходів на наступний рік. Український інститут залишає за собою право не обрати жодний проєкт.

Публічне оголошення проєктів, що отримають підтримку в рамках програми Visualise, відбудеться у березні 2022 року.

Зауважимо, що програма Visualise надає можливості співпрограмування, дофінансування та інформаційної підтримки міжнародних виставок, що сприяють просуванню мистецтва України у світі та налагодженню інституційної співпраці.

Як повідомлялося, Український інститут оголосив конкурс у межах програми Transmission.ua: drama on the move. United Kingdom, до участі у якому запрошуються драматурги, що пишуть українською мовою на актуальні теми.

Фото: Вікіпедія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-