В Тунісі відзначили українку за роботу щодо розвитку української школи

В Тунісі відзначили українку за роботу щодо розвитку української школи

Фото
Укрінформ
Посольство України в Тунісі вручило подяку Тетяні Бен Юсеф за її внесок у розвиток української суботньої школи "Зернятко", що діє при диппредставництві.

Про це повідомило Посольство України в Туніській Республіці у Facebook.

"За значний внесок у справу розвитку школи "Зернятко" голова батьківського комітету Тетяна Бен Юсеф отримала подяку від Посольства України в Туніській Республіці", - йдеться у повідомленні.

Подяку було вручено у суботу у рамках урочистостей, присвячених початку нового навчального року у школі, яка діє вже п’ятий рік поспіль.

На урочистостях виступили представниці організації закордонних українців "Берегиня".

Посол Микола Нагорний, у свою чергу, привітав присутніх на заході зі святом і побажав учням успіхів у навчанні.

Після офіційної частини відбулося тематичне заняття, присвячене Державному Прапору України – символу державного суверенітету, який увіковічнив пам'ять українських героїв, які боролися і продовжують боротися сьогодні за незалежність та територіальну цілісність України.

Нагадується, що суботня школа «Зернятко» має хороші традиції, кваліфікованих викладачів, які використовують цікавий підхід навчання в ігровій формі. Разом з цими іграми передаються важливі знання: діти дізнаються про Україну, її культуру та традиції.

Читайте також: Українці у Сінгапурі розпочинають підготовку до зимових свят

Раніше школа оголосила набір учнів на 2019-2020 р. для вивчення української мови, культури та традицій. Заняття проводяться щосуботи з 14:00 та включають уроки з мови, музики, творчості. Також проводяться літературно-драматичні вечори, в яких вихованці школи беруть безпосередню участь. Вік учнів від 3 років.

Фото: Ambassade d'Ukraine en Tunisie/سفارة أوكرانيا في تونس

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-