Олег Шупляк представить свої картини-ілюзії українцям у Парижі

Олег Шупляк представить свої картини-ілюзії українцям у Парижі

Укрінформ
Зустріч з українським художником Олегом Шупляком та виставка його картин-ілюзій відбудеться 12 жовтня в Українській школі при церкві Святого Володимира Великого у Парижі.

Про це йдеться на сторінці закладу у Facebook.

«12 жовтня 2019 року о 18:15 в Українській школі Святого Володимира планується інтерактивна зустріч - виставка "Двовзори по-українськи" з талановитим українським художником, членом Національної спілки художників України, лауреатом мистецьких премій, автором офіційного логотипу до святкування 200-річчя з дня народження Т.Шевченка Олегом Шупляком», - зазначається у дописі.

Усіх охочих запрошують скористатися чудовою нагодою і насолодитися серією картин-ілюзій митця.

Читайте також: Українку назвали найкращим лікарем Міннесоти

Як відомо, український художник, педагог Олег Шупляк народився 23 вересня 1967 у с. Біще Бережанського району Тернопільської області. Член НСХУ (2000), заслужений художник України (2017). Лауреат премій ім. Михайла Бойчука (2014), всеукраїнської премії ім. братів Лепких (2018) тощо.

Митець працює у різних ділянках живопису. Широку популярність у світі здобула його серія «Двовзори» (авторська назва картин-ілюзій з подвійним змістом).

Олег Шупляк є учасником численних колективних та персональних виставок. Першу персональну виставку організував у 1991 р. у Бережанському краєзнавчому музеї. Від 1990 р. провів більше трьох десятків персональних виставок в Українї та за рубежем.

Роботи митця знаходяться у колекціях Національного музею Тараса Шевченка у Києві, міністерства культури України, міжнародного Фонду "Культурне надбання" (Санкт Петербург), а також у приватних колекціях багатьох країн світу.

Фото: volyn.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-