Українська дизайнерка вийшла на подіум у Парижі разом зі світовими зірками

Українська дизайнерка вийшла на подіум у Парижі разом зі світовими зірками

Фото
Укрінформ
У рамках Паризького тижня моди пройшло традиційне шоу L’Oreal Paris Le Défilé, під час якого  на подіум разом з професійними моделями вийшли світові зірки та посланниці бренду, у тому числі українська дизайнерка Катя Сільченко.

Про це повідомляє НВ Style.

«У суботу, 28 вересня, в Парижі відбулося одне з найграндіозніших шоу тижня моди - L'Oreal Paris Le Défilé. У ньому взяли участь понад 50 моделей, і серед них зірки першої величини - актриси Хелен Міррен, Айшварія Рай, Єва Лонгорія, Енді Макдауелл, співачка і учасниця Spice Girls Джері Холлівелл, модель і акторка Даутцен Крус, ді-джей Су Джу Парк. Для України цей показ примітний тим, що до зіркового складу потрапила український дизайнер Катя Сільченко, яка є обличчям бренду в Україні», - йдеться у повдіомленні.

У свою чергу, дизайнерка поділилася враженням від показу. «Мої друзі! Це був не показ, це справжній гімн жінкам сильним, гідним, упевненим, веселим, шляхетним! Була така концентрація неймовірної енергії, ми і сміялися, і плакали від щастя. Тепер я точно знаю, що L’Oréal Paris – це не лише косметика, це ціла філософія про жінку, і я дуже рада бути частиною цієї команди», - написала Катя Сільченко у своєму Instagram.

Як зазначається, 25-хвилинний показ супроводжувала жива класична музика і барабанники. Він пройшов у невимушеній атмосфері.

Так, Єва Лонгорія позувала, диригуючи оркестром, а у фіналі вийшла на подіум з маленьким сином Енріке. Енді Макдауел надсилала всім повітряні поцілунки.

Закрила шоу 74-річна Хелен Міррен, яка буквально випурхнула на подіум босоніж в легкій сукні.

Читайте також: У Токіо навчали мистецтву української петриківки

Фото: vogue.ua, сторінка Каті Сільченко у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-