Історичний екшн «Крути» удруге покажуть у Ноттінгемі

Історичний екшн «Крути» удруге покажуть у Ноттінгемі

Укрінформ
В Українському культурному центрі у Ноттінгемі 11 жовтня відбудеться другий показ стрічки «Крути 1918».

Про це йдеться на сторінці Українського культурного центру Союзу українців у Великій Британії (відділення Ноттінгем) у Facebook.

«Зважаючи на прохання широкої громадськості, стрічка «Крути» повертається до Українського культурного центру в Ноттінгемі у п’ятницю, 11 жовтня, о 19:30. Отже, художній фільм «Крути 1918» з англійськими субтитрами розповість історію 400 українських студентів, які протистояли значно більшій кількості солдат Червоної Армії під Києвом у 1918 році, захищаючи УНР», - повідомляється у дописі.

Перший показ стрічки пройшов 9 серпня у рамках кіновечорів в Українському культурному центрі у Ноттінгемі.

Як відомо, «Крути 1918» (англ. Winter of the braves) - український історичний фільм-екшн режисера Олексія Шапарєва, який вийшов у прокат 7 лютого 2019 року. Стрічка присвячена 100-річчю бою під Крутами взимку 1918 року.

Читайте також: Сумівці світу просять Зеленського сприяти якнайшвидшому поверненню політв’язня Шумкова в Україну

Нагадаємо, Союз Українців у Великій Британії (The Association of Ukrainians in Great Britain (AUGB) є найбільшою репрезентативною установою, яка представляє українців та осіб українського походження у Великій Британії. Метою Союзу є розвиток, просування і підтримка інтересів української громади у Британії. Союз має 25 відділень по всій країні.

Фото: youtube.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-