Голову української «Берегині» в Киргизстані відзначили почесним званням

Голову української «Берегині» в Киргизстані відзначили почесним званням

Укрінформ
Голова Українського товариства «Берегиня» в Киргизстані Володимир Нарозя став Заслуженим діячем культури Киргизької Республіки.

Про це йдеться на сторінці Міністерства культури, інформації та туризму Киргизької Республіки у Facebook.

"Присвоєно почесне звання "Заслужений діяч культури Киргизької Республіки" ... Нарозі Володмиру Володимировичу - голові громадського об'єднання "Українське товариство "Берегиня" Киргизької Республіки, художньому керівнику українського народного ансамблю «Барвінок», члену президії Асамблеї народів Киргизстану", - йдеться у дописі.

Як зазначається, ряд діячів культури Киргизької Республіки нагороджено державними нагородами і почесними званнями за істотний внесок у розвиток інтелектуального і культурного потенціалу Киргизької Республіки, великі досягнення у професійній діяльності, а також на честь Дня незалежності Киргизької Республіки.

Відповідний указ підписав президент Киргизстану Сооронбай Жеенбеков.

Як відомо, Володимир Володимирович Нарозя народився 22 лютого 1961 у м. Чортків Тернопільської області, Україна. З 1986 року проживає в Киргизстані. 

Має почесне звання «Заслужений працівник культури України» (2006). Нагороджений ввідзнакою Президента України — ювілейною медаллю «25 років незалежності України» (22 серпня 2016) — за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету Української держави, популяризацію її історичної спадщини і сучасних надбань та з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

Фото: Міністерство культури, інформації та туризму Киргизької Республіки, Олег Бондаренко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-