Українці з усього світу долучилися до святкового флешмобу до Дня Державного Прапора України

Українці з усього світу долучилися до святкового флешмобу до Дня Державного Прапора України

Фото, відео
Укрінформ
Українці з-понад 20 країн світу приєдналися до флешмобу "Прапор України - прапор миру, честі, єдності та гідності!".

Про це написала активістка з Австралії Наталія Альохіна у Facebook.

Іспанія
Іспанія

«Українські активісти з 21-ї країни світу долучилися до міжнародного флешмобу "Прапор України - прапор миру, честі, єдності та гідності!" У єдності сила!», - зазначила Наталія Альохіна.

Ірландія
Ірландія

Вона нагадала, що 23 серпня «весь український народ і разом з ним всі українці в діаспорі» святкують День Державного Прапора України і додала: українці австралійського Сіднея теж підтримали челендж. За словами активістки, до акції приєдналося також Українське вільне козацтво Австралії та Асоціація Святої Ольги в Сіднеї. 

Литва
Литва

До флешмобу долучилися, зокрема, українці з Ірландії, Італії, Португалії, Литви, Малайзії, Латвії, Туреччини, Австралії, Естонії, Німеччини, США, Іспанії, Австрії, Словаччини, Єгипту, Великої Британії, Філіппін, Азербайджану, Канади тощо.

Велика Британія
Велика Британія

За підсумками флешмобу українці світу запустили через соціальні мережі відеоролик  #ДеньПрапораУкраїни #MyFlagMyPride.

США
США

«Ми, активісти "Об’єднані Прапором", "#LiberateCrimea" та "Всесвітнього Руху Патріотів України", підтримуємо ініційований українською громадою ім.Івана Франка м.Сумгаїт (Азербайджан) флешмоб "Прапор України - прапор миру, честі , єдності та гідності!" і надсилаємо свої вітання з нагоди Дня Прапора і Дня Незалежності нашій Україні та всім українцям світу», - йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, на початку серпня Українська громадська організація ім. І. Франка, міста Сумгаїт закликала світове українство підтримати флешмоб до Дня Державного Прапора України. «Українська громадська організація ім. І. Франка, міста Сумгаїт звертається до усіх украінських організацій світу, українців та друзів України подтримати флешмоб "Прапор України - прапор миру, честі, єдності та гідності", - зазначалося у дописі.

Азербайджан
Азербайджан

Для участі у флешмобі пропонувалося зробити фото з прапором України у знакових місцях своїх міст, селищ, країни і виставити на фейсбуці з хештегом #ДеньПрапораУкраїни.

Латвія
Латвія

Фото: Татьяна Лазда‎

Відео: United Flag

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-