Українські патріоти закликають долучитися до всесвітнього флешмобу

Українські патріоти закликають долучитися до всесвітнього флешмобу "Крим – це Україна!"

Укрінформ
ГО “Всесвітній рух патріотів України” розпочинає флешмоб “Крим – це Україна!” (#CrimeaIsUkraine). 

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомила керівник цієї громадської організації Ірина фон Бург (Швейцарія).

“Ми, українці та друзі України у світі, закликаємо всіх людей доброї волі приєднатись до флешмобу, ініційованого Всесвітнім рухом патріотів України, та виходити на акції й пікети з гаслами “Крим – це Україна!”. Метою флешмобу є нагадати міжнародній дипломатії і світовій спільноті про геополітичний та військовий злочин, який скоює Кремль на території найбільшої європейської держави - України. Це – окупація Криму”, - відзначила фон Бург.

За ініціативою громадських активістів, флешмоб триватиме до 16 березня 2019 року, адже саме у цей день 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов протиправний псевдореферендум про статус півострова, за сфальсифікованими результатами якого Росія нелегально, усупереч міжнародному праву включила український Крим до свого складу.

“Зробіть фото з плакатом “Крим – це Україна!”, оприлюдніть його на своїй сторінці у соціальних мережах, обов’язково вказавши хештег #КримЦеУкраїна #CrimeaIsUkraine, а також країну й місто, де зроблено фото”, - звертаються з проханням до міжнародної спільноти у Всесвітньому русі патріотів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-