Український Театр тіней «Верба» з успіхом гастролює в Алжирі

Український Театр тіней «Верба» з успіхом гастролює в Алжирі

Фото
Укрінформ
Український Театр тіней «Верба» з успіхом виступає в Алжирі у рамках гастролей.

Про це повідомив Посол України в Алжирі Максим Субх на своїй сторінці у Facebook.

«29 грудня на сцені Національної опери Алжиру відбулась прем’єра вистави українського театру тіней «Верба». Феєричне шоу, неймовірні спецефекти, довершена хореографічна майстерність - це те, чим ці хлопці й дівчата з Чернігова завойовують серця глядачів в усьому світі!», - написав дипломат.

Максим Субх додав, що гастролі всесвітньо відомого українського Театру тіней "Верба" проходять вперше в Алжирі. Виступи можна подивитись у період з 29 грудня 2018 р. по 04 січня 2019 р. у приміщенні Національної опери.

Дипломат додав, що 27 грудня колектив «Верби» прийняв Міністр культури Алжиру Еззедін Мейгубі. «Пишаємося Україною та українськими талантами, які гордо представляють нашу державу на міжнародній арені», - зазначив Максим Субх.

Він додав, що талановиті артисти «здійснюють свій неоціненний внесок у зміцнення дружби і співробітництва між Україною та Алжиром».

Як зазначається на сторінці української дипмісії у Facebook, команда Посольства України в Алжирі з приємністю відвідала виставу українського театру тіней "Верба", привітала артистів із вдалим початком серії концертів і побажала успіхів у всіх майбутніх починаннях.

До уваги публіки артисти підготували програму-подорож загадковим світом кіно. На сцені Алжирської Опери у формі тіней оживуть персонажі "Гри престолів", "Крижаного серця", "Аліси в країні чудес" та інші герої сучасного світового й українського кінематографу. «Запрошуємо всіх охочих поринути у містичний світ образів і тіней!», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «Верба» – єдиний театр в світі, який створює за допомогою світлотіні, акторської гри і професійних акробатичних постановок перфоманси за мотивами найвідоміших фільмів, серіалів і мультфільмів. За 8 років роботи театр тіней «Верба» представив і популяризував Україну у 37 країнах світу.

Фото: сторінки Посольства України в Алжирі, Посла України в Алжирі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-