Українська колядка у виконанні студентів-іноземців стрімко набирає популярності

Українська колядка у виконанні студентів-іноземців стрімко набирає популярності

Фото, відео
Укрінформ
Українська колядка у виконанні студентів-іноземців Тернопільського державного медуніверситету (ТДМУ) набрала майже 50 тис. переглядів за 2 дні.

Про це повідомляється на сайті ТДМУ.

«Віншування та колядування було записане у форматі відеопривітання для всього колективу ТДМУ. Його опублікували на офіційній сторінці університету у соцмережі Facebook 25 грудня 2018 року. Менше, ніж за 2 доби це відео набрало 48 тисяч переглядів, 1041 поширення та майже 100 тисяч охоплення», - йдеться у повідомленні.

Віншування та колядку «Добрий вечір тобі» українською мовою виконали слухачі підготовчого відділення ТДМУ. Загалом колядувало 20 студентів з таких країн, як Зімбабве, Гана, Еквадор, Єгипет, Руанда, Конго, Індія, Нігерія, Пакистан, ПАР.

Зазначається, що  вивчення колядки та віншувань стало одним з етапів опанування  української мови іноземцями та їх ознайомлення з українськими традиціями.

Підготовка до виступу тривала упродовж п’яти днів. Повідомляється, що більшість слухачів підготовчого відділення лише другий місяць як вчить українську мову, а дехто розпочав навчання лише тиждень тому.

Фото: сайт Тернопільського державного медуніверситету 

Відео: сторінка Тернопільського державного медуніверситету  у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-