Мер Торонто подякував українській громаді за її внесок у становлення міста і Канади

Мер Торонто подякував українській громаді за її внесок у становлення міста і Канади

Укрінформ
Українська громада протягом багатьох років робить значний внесок до розвитку й становлення Торонто й Канади загалом.

Про це заявив мер Торонто Джон Торі з нагоди відкриття у місті меморіалу жертвам Голодомору, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я дякую українській громаді за той внесок, що вона зробила і продовжує робити до кожного аспекта цього прекрасного міста й країни, яку ми називаємо своїм домом”, - сказав Торі.

Він привітав відкриття меморіалу, зазначивши, що новий пам’ятник стане місцем, “де усі мешканці Торонто зможуть висловити свою шану та дізнатися більше”. “Незважаючи на роки, що минули, ми мусимо пам’ятати і пам’ятатимемо про Голодомор і жертв цієї трагедії”, - зазначив мер.

Читайте также: В Торонто открыли мемориал жертвам Голодомора

За його словами, “історія України - це частина нашої історії, тож усі торонтійці повинні знати про такі сумні події, як Голодомор”. 

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 21 жовтня, в Торонто було відкрито меморіал жертвам Голодомору. До офіційної церемонії долучилося кілька сот людей, серед яких була міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, мер Торонто Джон Торі, перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів, а також члени та очільники української громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-