Українське подружжя поділилося досвідом працевлаштування в Ізраїлі

Українське подружжя поділилося досвідом працевлаштування в Ізраїлі

Відео
Укрінформ
Українське подружжя в Ізраїлі працює по 15 годин на добу з двома перервами за зміну. І при цьому отримують за свою працю менше обіцяного. 

Про це йдеться в сюжеті інформаційної програми "Сегодня" телеканалу "Україна" на YouTube-каналі.

"Ми робили сендвічі, і за дві-три години треба було зробити там сандвічів тільки одного виду тисячу штук. Нас там працювало на тому процесі 5 осіб. Один просто наповнює пакети, такі спеціальні рукави з начинкою, інший весь час просто замотує. Темп божевільний. Чим більше ми давали план, тим ще більше від нас вимагали", – розповіла заробітчанка з України Яна.

Як зазначається у сюжеті, не витримавши темпу роботи, Яна попросилася в інший цех. Зараз вона разом з чоловіком працює з сьомої ранку до сьомої вечора. Часто залишаються на роботі довше. Андрій робить кейки, а Яна прикрашає торти. Весь день на ногах, за зміну всього дві перерви: 15 хвилин на сніданок, і 30 – на обід. І лише один вихідний. Так українське подружжя працює вже півроку.

Читайте також: Український заробітчанин розповів, як економить в Ізраїлі

"Андрій і Яна в країні легально – подали прохання на надання їм статусу біженця. І поки їх справа на розгляді, платять їм менше законом встановленого мінімуму. Але вимагати справедливості бояться, інакше втратять цю нехай і важку роботу, як і тисячі інших заробітчан з України", – йдеться в сюжеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-