В Лівані відбувся триденний український фестиваль

В Лівані відбувся триденний український фестиваль

Фото, відео
Укрінформ
У ліванському місті Дума впродовж 28-30 липня відбувся масштабний український фестиваль за участю відомих артистів з України.

Про це інформує прес-служба українського посольства в Лівані на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Головною подією українського фестивалю в Думі став гала-концерт українських артистів із запальними українськими та ліванськими піснями і танцями. Свої танцювальні композиції презентували українсько-ліванські колективи "Зірка", "Український культурний центр", "Spring Hills". На сцені фестивалю пролунали пісні у виконанні Посла України І.Осташа, гурту "Онуки", В.Хобот та Г.Приклонської", - йдеться у повідомленні.

Спеціальною гостею на музичному вечорі, який пройшов 30 липня, була відома українська співачка, переможиця та лауреат багатьох пісенних конкурсів Illaria.

Також в останній день фестивалю відвідувачі змогли насолодитися українськими стравами та стати учасниками параду вишиванок.

Крім цього, у рамках триденного заходу українські майстрині провели безліч майстер-класів з вишивки, петриківського живопису та малюнку на камінні.

Нагадаємно, нещодавно у ліванському місті Алей відбувся Алейський фестиваль, на якому посольство України створило невеликий національний культурний простір.

Фото / Відео з Фейсбук-сторінки Посольства України в Лівані

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-