День музики в Аммані відсвяткували з українською піснею

День музики в Аммані відсвяткували з українською піснею

Фото
Укрінформ
Міжнародний день музики в Аммані відзначили музичним фестивалем, який не обійшовся без українських пісень у виконанні колективу та виконавців з української громади.

Як інформує прес-служба посольства України в Йорданії, захід проходив 21 червня у багатьох містах країни.

"У самому серці Йорданії – у столиці Аммані, зі сцени, що була змонтована з нагоди свята посеред Бульвару в Абдаллі, у виконанні діточок із гурту «UA-Kids», Влади Лагоди та їх керівника із ГО «Українська Хата в Йорданії» Ольги Завидняк прозвучали зворушливі українські пісні. «Мамина сорочка», «Сіла птаха», «Рушник-ручничок», «Червона рута», пісні, що вже давно стали візитівками української ліричної музики, а також авторські пісні представників української громади не залишили байдужими слухачів", - йдеться у повідомленні.

Окрім українців, до участі у музичному заході долучилися виконавці та колективи із різних країн, які представляли величезне розмаїття стилів та напрямків.

Нагадаємо, 31 березня в приміщенні Посольства України в Йорданії українська громада відзначила Шевченківські дні, на яких почесним гостем став український живописець Іван Марчук.

Фото: jordan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-