Канадські депутати вбралися у вишиванки

Канадські депутати вбралися у вишиванки

Укрінформ
Депутати парламенту Канади вбралися у вишиванки з нагоди візиту до Оттави української парламентської делегації.

Як передає кореспондент Укрінформу, окрім депутатів український національний костюм одягла і міністр міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо.

Всього у акції взяло участь близько десятка канадських парламентарів із різних партій, які провели спільну фотосесію у будівлі парламенту. До них приєдналися члени парламентської групи дружби між Україною та Канадою, які саме приїхали до Оттави. Канадські депутати також були присутніми у вишиванках у сесійній залі під час години запитань до уряду. 

"Ніколи не пізно відсвяткувати День вишиванки із колегами. Дякую українській делегації за те, що приєдналася до нас. Рада бачити, що відносини між Україною та Канадою міцні, як ніколи! Дякую усім, хто прийшов сьогодні - ви виглядаєте чудово!", - написала із приводу фотосесії депутат від правлячої Ліберальної партії Карен МакКрімон на своїй сторінці у мережі Твіттер

Нагадаємо: наразі кілька депутатів із парламентської групи дружби між Україною та Канадою перебувають із візитом у Канаді. Це перший подібний візит після Революції Гідності. 

Фото: Посольство України в Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-