Західні політики, які поїдуть в Росію на футбол, отримають “червону картку” від СКУ — Чолій

Західні політики, які поїдуть в Росію на футбол, отримають “червону картку” від СКУ — Чолій

Фото
Укрінформ
Світовий конгрес українців ініціював акцію “Червона картка”, в рамках якої символічну “червону картку” буде вручено тим західним політикам, які поїдуть до Росії на Чемпіонат світу з футболу.

Про це заявив президент Світового конгресу українців (СКУ) Євген Чолій під час зустрічі з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Турчиновим, повідомили у прес-службі РНБО.

“Червону картку вручатимуть тим західним політикам, які попри те, що їх країни запровадили санкції проти РФ, вирішать поїхати до Росії на Чемпіонат світу з футболу”, - повідомив Чолій.

ін підкреслив, що діаспора докладає усіх зусиль до підтримки України та протидії російській пропаганді. В рамках цих зусиль СКУ і розпочинає акцію “Червона картка”.

Під час зустрічі секретар РНБО Олександр Турчинов наголосив, зокрема, на важливості доносити інформацію про масштабні зміни, які відбуваються в Україні, тому що “це розвінчує інформаційну пропаганду РФ, яка є елементом гібридної війни та ведеться не лише проти нашої держави, а й проти всіх цивілізованих країн світу".

“У цьому питанні дуже важлива допомога діаспори - доносити правду про російську агресію, про РФ як державу-терориста, яка розуміє лише мову сили”, - підкреслив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-