Українські конструктори продаватимуть у 700 магазинах Disney

Українські конструктори продаватимуть у 700 магазинах Disney

Укрінформ
Дерев'яні конструктори від української компанії Ugears будуть продаватися в 700 фірмових магазинах Disney вже в листопаді 2018 року.

Про це в інтерв'ю delo.ua розповів співзасновник компанії Геннадій Шестак.

"Перше відвантаження моделей - у вересні цього року (2018 - ред.). А на полицях 700 фірмових магазинів Disney наші моделі будуть вже в листопаді", - розповів він.

Шестак зазначив, що його компанія розробила для Disney п'ять моделей, чотири з яких вже затверджено. 

За його словами, Disney сам звернувся до української компанії з пропозицією про співпрацю. Переговори тривали вісім місяців, а Ugears довелося пройти жорсткий аудит.

"Перевіряли все - фінансову звітність компанії, робочі місця, проводили інтерв'ю з працівниками без присутності лінійних керівників. Необхідно було відповідати щось близько 400 вимогам для проходження аудиту. І ми його пройшли без єдиного зауваження. Аудитори самі, м'яко кажучи, здивувалися", - зазначив співзасновник компанії.

Він при цьому наголосив, що Ugears - це перша компанія, чий бренд за останні 22 роки Disney погодився залишити на упаковці поряд зі своїм.

"Ми навіть пожертвували частиною прибутку. Для впізнаваності нашого продукту та нашої країни це дуже важливо", - уточнив Шестак.

Фото: ukr-gears.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-