Дерев’яна мапа світу, створена українцями, зібрала на Kickstarter понад $100 тис

Дерев’яна мапа світу, створена українцями, зібрала на Kickstarter понад $100 тис

Укрінформ
Дерев’яна мапа світу, створена українцями, зібрала на крадфандинговій платформі Kickstarter понад $100 тис. із заявлених $15 тис.

Про це повідомляє AIN.ua.

"Український проект модульної настінної карти світу від компанії Enjoy The Wood успішно завершив збір коштів на Kickstarter. Замість поставленої мети в $15 000, вдалося зібрати на дерев’яну карту понад $100 000 від 655 бекерів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що карта поставляється в двох типах (зі штатами США, Канади, Австралії та столицями або без цих позначок), шести кольорах і трьох розмірах. Товщина кожної плитки – 6 мм. Також додаються іконки кораблів, літаків, компас. 

Окремо можна докупити набори спеціальних кнопок у формі літачків – вони встановлюються у спеціальні отвори та дозволяють відзначати вже відвідані країни або приколювати фотографії. Карта коштуватиме від $109 до $299 в залежності від розміру і комплектації.

Сам виріб - натуральний та екологічний, зроблений із фанери найвищої якості.

Доставка дерев’яних карт покупцям розпочнеться з серпня цього року.

Як відомо, компанія Enjoy The Wood була заснована в 2014 році, через кілька місяців після виникнення ідеї про випуск дерев’яних аксесуарів. Засновниками виступила сімейна пара – Ігор і Марина Фостенки, а також їхні батьки. На початку березня 2018 року бренд отримав патент на карту, а 27 березня розпочав просування на Kickstarter. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-