Українці Страсбурга проведуть благодійний ярмарок

Українці Страсбурга проведуть благодійний ярмарок

Укрінформ
Українська громада Страсбурга на початку червня проведе благодійний ярмарок, до участі у якому запрошують майстрів та компанії з України.

Про це Укрінформу повідомили в діаспорянській організації PromoUkraïna

«РromoUkraïna запрошує до участі в ярмарку українських майстрів, компанії, які виробляють автентичні предмети побуту, традиційні прикраси тощо. Було б цікаво, аби відгукнулися туристичні організації, щоб можна було розіграти поїздку в Україну. Ми відкириті до обговорення співпраці», - повідомили в товаристві.

Також організатори додали, що цей захід благодійний і всі зібрані кошти підуть на підтримку постраждалих від війни на Донбасі.

«Цей ярмарок проводитиметься не вперше – став традиційним заходом початку червня. Всі кошти, зібрані від продажу, розіграшу лотерей, отримані за вхідні квитки підуть на благочинні проекти в Україні, зокрема надання допомоги дітям, які перебувають на прифронтових територіях», - повідомили організатори.

Благодійний український ярмарок відбудеться 3 червня у Страсбурзі за адресою: 8 rue Boecklin (недалеко від від однієї з будівель Ради Європи).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-