Дружини іноземних дипломатів у Буенос-Айресі малювали великодні писанки

Дружини іноземних дипломатів у Буенос-Айресі малювали великодні писанки

Фото
Укрінформ
Дружини іноземних послів та дипломатів, акредитованих у Буенос-Айресі, вчилися мистецтву писанкарства.

Про це повідомляє сайт української дипустанови.

"За ініціативою дружини Посла України в Аргентині Марини Дюдіної 5 квітня ц.р., напередодні Великодніх свят в Україні, у приміщенні Посольства відбувся майстер-клас з писанкарства під керівництвом викладачки Університету м. Буенос-Айрес Катерини Похиляк", - йдеться у повідомленні.

На заході були присутні жінки послів з п'яти континентів - Австралії, Азербайджану, Алжиру, Великої Британії, Єгипту, Мальтійського Ордену, Норвегії, Панами, Парагваю та Польщі.

"У ході майстер-класу з розпису писанок учасниці не лише мали змогу спробувати свої сили в опануванні основних технік відтворення традиційних символів української писанки, але й ознайомитися з іншими національними великодніми традиціями, що століттями об’єднують український народ по всьому світові", - додали у посольстві.

Нагадаємо, на початку березня глави та представники іноземних посольств в Україні у рамках міжнародного культурно-просвітницького проекту "Нас єднає Шевченкове слово-2018" розмалювали "шевченківську" писанку, яка наразі бере участь у Фестивалі писанок на Софійській площі у Києві.

Фото з Фейсбук-сторінки посольства 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-