У Страсбурзі вшанували пам'ять загиблих на Майдані

У Страсбурзі вшанували пам'ять загиблих на Майдані

Фото
Укрінформ
Українці у Страсбурзі вшанували пам'ять українських героїв, які віддали своє життя на Майдані під час Революції Гідності.

Захід відбувся біля Зірки Небесної сотні, яку було встановлено у жовтні минулого року біля Палацу Європи у Страсбурзі, де на цьому тижні відбувається сесія ПАРЄ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Україна цими днями відзначає четверту річницю Революції Гідності, вшановує пам'ять героїв, загиблих на Майдані. Серед перших - Сергій Нігоян та Михайло Жизневський. Ми зібралися тут, щоб віддати шану нашим Героям Небесної сотні біля Зірки, яку ми відкрили на честь Небесної сотні тут, біля Палацу Європи у Страсбурзі», - заявили організатори заходу - представники асоціації «ПромоУкраїна».

Читайте також: Президент вшанував пам'ять загиблих під час Революції гідності Нігояна і Жизневського

На Зірці викарбувані слова з поеми «Кавказ» Тараса Шевченка. Саме ці слова колись цитував Сергій Нігоян: «Борітеся - поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!».

Присутні запалили свічки, помолилися за упокій душ загиблих Героїв Небесної сотні, вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-