Українці Австралії долучилися до акції “Україна єдина” до Дня Соборності

Українці Австралії долучилися до акції “Україна єдина” до Дня Соборності

Відео
Укрінформ
В Австралії майже півтисячі осіб взяли участь у міжнародній акції “Україна єдина” до Дня Соборності України.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Українці Австралії ніколи не були байдужими до заходів, які проводить Україна, однак цього року ми справді здивовані чисельністю тих, хто приєднався до акції”, - заявили в українській дипустанові в Австралії.

Цьогорічний флешмоб #УкраїнаЄдина в Австралії охопив громади усіх штатів, найстаріших та наймолодших українців Австралії, депутатів федерального та місцевих парламентів, з якими взаємодіє українська громада, учнів українських шкіл Австралії.

Читайте також: До сторіччя визвольних змагань 1917–21: у Києві пройде виставка

Особливої популярності набуло в Австралії відео з прочитанням вірша Олександра Олеся учнями української школи ім. Св. Андрія з Сіднея, розміщене на ФБ української дипустанови.

За даними організаторів, загалом в акції взяло участь майже півтисячі осіб.

Як повідомлялося, цьогорічна акція “Україна єдина” є вже четвертою поспіль. Торік у ній взяло участь понад 12 тис. осіб із 63 країн. Для участі в акції варто лише роздрукувати плакат із гаслом акції; зробити горизонтальне фото чи відео із зображенням людини з плакатом; розмістити це фото на офіційній сторінці цієї міжнародної акції у Facebook та на своїх власних сторінках у соцмережах з позначкою #UnitedUkraine, вказавши місто та країну, в якій зроблене фото.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-