Українське фентезі покажуть у Китаї

Українське фентезі покажуть у Китаї

Укрінформ
Китай купив для свого прокату український фільм-фентезі "Сторожова застава".

Про це повідомляється на сайті FILM.UA Group.

"Компанія Star-D Productions придбала всі права, за винятком форматних, на повнометражну та серіальну версії фентезі "Сторожова застава", виробництва Kinorob, а також на ряд інших проектів. Перемовини почалися в листопаді на American Film Market, одному з найбільших в світі ринків повнометражного контенту, і минулого тижня завершилися підписанням договору", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution Євген Драчов, продаж пакету проектів "Сторожова Застава", "Нюхач 1, 2, 3" і "Микита Кожум'яка", підтверджує зростаючий попит Китаю до зарубіжного контенту.

"Регіон виробництва для них - не першочергове, ключовий критерій для китайського ринку - якісний контент, який привертає увагу аудиторії. Ми щасливі, що китайський глядач побачить український продукт як на великих екранах, так і на ключових VOD платформах території", - наголосив Драчов.

Читайте також: У Португалії покажуть “Кіборгів”

Нагадаємо, під час American Film Market повідомлялося про продажі прав на показ проекту "Сторожова Застава" на територію Індії, Франції та франкомовного світу, Південної Кореї, Білорусі, Казахстану, Молдови та Киргизстану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-