Активісти оголосили всесвітній конкурс малюнків на підтримку воїнів АТО

Активісти оголосили всесвітній конкурс малюнків на підтримку воїнів АТО

Укрінформ
Громадська організація "Всесвітній рух патріотів України" оголосила міжнародний конкурс дитячих малюнків "Український воїн – наш захисник".

Про це власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі повідомила керівник "Всесвітнього руху патріотів України" Ірина фон Бург.

"Конкурс присвячений дню Захисника України", - зазначила вона.

Для участі запрошуються діти шкільного віку. Переможці будуть відзначені цінними призами, зокрема, ноутбуком, платшетним комп’ютером та фотоапаратом.

Організатори просять надсилати малюнки до 1 жовтня у форматі А4 за адресою: 79013, м. Львів, вул. Глибока 25/3, отримувач: Живко Олена.

На зворотній стороні малюнка потрібно вказати прізвище, ім’я та по батькові учасника конкурсу, ідею ілюстрації, дату виконання та місце, контактний телефон.

Разом з тим, малюнок можна підписати у форматі побажання, вірша тощо.

Підсумки конкурсу будуть проведені у мережному голосуванні 10 жовтня 2017 року.

Зазначається, що кращі роботи будуть використовуватися на акціях "Stop Putin Stop War in Ukraine". Також усі дитячі малюнки передадуть захисникам у зоні проведення АТО.

ГО "Всесвітній рух патріотів України" є міжнародною організацією, яка має розгалужену мережу активістів у багатьох країнах світу та координує акції на підтримку України через соціальні мережі.

Малюнок наданий організаторами акції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-