Вчителька з Кропивницького виграла конкурс у Кембриджі

Вчителька з Кропивницького виграла конкурс у Кембриджі

Укрінформ
Вчителька англійської мови із школи №25 у Кропивницькому Олеся Гудименко перемогла у міжнародному конкурсі Cambridge English Schools competition 2017.

Участь у змаганнях взяли 120 представників різних країн, а головною нагородою для переможця стало двотижневе навчання на курсах у коледжі одного з найпрестижніших вишів світу, пише "Кіровоградська правда".

"Головним призом для переможця було двотижневе навчання у коледжі Кембриджу. До того ж, організатори оплачували переліт і проживання. Зрозуміла, це гарна нагода не тільки вдосконалити знання мови, а ще й побачити світ, відчути дух навчання у престижному закладі", – сказала вона.

Учителька розповіла, що до участі у конкурсі залучила своїх учнів-одинадцятикласників. Її творча робота стала найоригінальнішою – вона запропонувала школярам проїхатися в уявному автобусі, який прямує в майбутнє. Сама "сіла" за кермо, а кожен пасажир при "перевірці квитка" повинен був невеликим малюнком зобразити, що означає англійська особисто для нього. Така гра допомогла дітям усвідомити роль знання мови у їхньому житті і в планах на майбутнє.

Фото: pravda-kr.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-