З Нью-Йорка в Кам'янець передали дрон для військових саперів

З Нью-Йорка в Кам'янець передали дрон для військових саперів

Фото
Укрінформ
Українська діаспора Нью-Йорка передала військовим саперам Кам'янця-Подільського безпілотник для виявлення мінно-вибухових предметів.

Про це інформує "Вечірній Кам'янець".

"В понеділок, 17 липня 2017 року, під час шикування особового складу Центру розмінування очільник волонтерського руху української діаспори Стейтен-Айленд м. Нью-Йорк Олег Мельник передав українським військовослужбовцям квадрокоптер "PHANTOM 4 PRO", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час передачі дрону начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков подякував Олегу Мельнику та в його особі всій українській діаспорі м. Нью-Йорк за підтримку, а також наголосив, що відповідне обладнання дасть можливість групі саперів проводити повітряну розвідку замінованої місцевості та небезпечних об’єктів, не наражаючи на небезпеку особовий склад.

Слід відзначити, що українці за океаном постійно переймаються долею військових Кам'янеччини. Так, за їхньої активної допомоги найкращі медичні фахівці США намагаються повернути зір колишньому офіцеру Центру розмінування Віталію Галіцину, який зазнав важких поранень під час бойових дій на Донбасі. Саме Віталій ініціював придбання квадрокоптера для військовослужбовців Центру розмінування, адже він як ніхто інший розуміє важливе значення безпеки для сапера під час війни.

Фото: Вечірній Кам'янець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-