Діти загиблих бійців АТО відвідали Посольство України в Чехії та отримали подарунки

Діти загиблих бійців АТО відвідали Посольство України в Чехії та отримали подарунки

Укрінформ
Група дітей, батьки яких загинули в АТО, завітали до українського посольства в Чеській Республіці, які відпочивають в цій країні. Там на них чекали розповіді про Прагу та подарунки на згадку.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Надзвичайний та Повноважний Посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс.

"Сьогодні до посольства завітала особлива делегація - діти наших героїв, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Невимовно важко дивитися їм в очі, знаючи, що ніщо не зможе замінити їм батька. Але приємно, коли бачиш в цих очах іскринки щирих емоцій і надії від вражень, отриманих під час перебування в невідомій їм досі Чехії", - написав він. 

Під час відвідання диппредставництва діти поділилися своїми враженнями від перебування в Чехії.

У свою чергу, Перебийніс розповів дітям про приймаючу країну, вручив на згадку про перебування в Празі подарунки та подякував організаторам за реалізацію проекту.

"Дякуємо всім, хто допоміг організувати поїздку групи до Праги, а також наситити неймовірними пригодами чеські канікули українських діточок", - підкреслив він. 

Як писав Укрінформ, літній табір відпочинку для дітей учасників АТО організувала українська громада Чехії. Варто зазначити, що чеські українці вже вчетверте створюють подібні табори відпочинку для дітей героїв АТО в рамках реалізації проекту "Допомагаємо Україні разом".

Фото Yevhen Perebyinis у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-