Українці та росіяни не є

Українці та росіяни не є "братніми народами" - вчені

Укрінформ
В лабораторії Німеччини група міжнародних вчених та експертів у галузі генетики дійшла висновку, що ДНК українців та росіян мають значні відмінності.

Про це повідомляє Україна молода.

"Концентрація гаплогруппи хромосом, яку вчені ідентифікують, як успадковану від оріїв, виявлена у 53% досліджених українців (цей ген є і в інших народів Європи, але його показник низький)", - йдеться у дослідженні.

Водночас у росіян показник гаплогруп хромосом, успадкованих від оріїв і трипільців, порівняно з українцями дуже малий.

"Це свідчить про те, що українці і росіяни є різними етносами і не є генетично "рідними" – "братніми народами", – зазначають вчені у висновку.

У той час, коли народність оріїв проживала на території теперішньої України, середньорічна температура різко впала на багато градусів, що призвело до суворого похолодання і серйозно позначилося на людській популяції.

В результаті вижили тільки люди, які володіли геном "молочної толерантності" – тобто здатні пити і перетравлювати молоко. Більшість дорослих людей не може вживати молоко, наприклад, такими є африканці та азіати.

Генетики дійшли до висновку, що в Європі було два місця, де люди могли сховатися від холоду: Україна та Іберійський півострів. Територія нинішньої Росії в той час була вкрита льодом і людського життя на ній не було.

Тож за результатами дослідження ДНК-проб українців було виділено основний пріоритетний напрямок історичного розвитку українського етносу (нації). З цього слідує, що "Українці є предками (прабатьками європейців, а територія сучасної України – колискою білої раси нинішньої цивілізації"). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-