Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

У Львові канадський українець презентуватиме фільм

У Львові канадський українець презентуватиме фільм "Гіркі жнива"

Укрінформ
24 лютого у Львові відомий канадський меценат українського походження Ігор Ігнатович презентуватиме прем’єрний показ продюсованого ним фільму «Гіркі жнива» про Голодомор 1932-33 років.

Про це Укрінформу повідомили організатори заходу Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка».

"Студенти Львівської політехніки та університетів Львова, а також громадськість міста матиме унікальну можливість поспілкуватися з Ігорем Ігнатовичем – відомим канадським підприємцем, меценатом, громадським діячем українського походження, який відвідає Львів з нагоди прем’єрного показу продюсованого ним фільму "Гіркі жнива", - йдеться в прес-анонсі події.

Як зазначають організатори, під час презентації Ігор Ігнатович розповість про актуальність та важливість фільмів про Голодомор для світового прокату, а також про те, як вдалося зняти «Гіркі жнива», залучивши до фільму відомих акторів з Голлівуду.

Крім того, канадський меценат розповість історію особистого професійного успіху та висвітлить свою участь в житті та діяльності української діаспори Канади.

Як повідомляється, у заході також візьме участь директор Представництва Світового Конґресу Українців в Україні Сергій Касянчук.

Ігор Ігнатович досягнув видатних результатів у сфері фінансів і медичних технологій в Канаді, реалізував ряд освітніх проектів. Він також активно долучається до українського руху за кордоном, є заступником голови Дорадчої ради Конгресу Українців Канади, бере участь у житті української громади у Торонто. У  2013 році підтримав зйомки та став продюсером фільму «Гіркі жнива» («Bitter Harvest»).

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-