Лойко читатиме свій «Аеропорт» в ОАЕ

Лойко читатиме свій «Аеропорт» в ОАЕ

Укрінформ
Спеціальний «Вечір із Сергієм Лойком» відбудеться сьогодні в Дубаї, під час якого журналіст прочитає уривки зі своєї книги «Аеропорт». 

Про це повідомили Укрінформу організатори заходу.

«Сергій Лойко читатиме уривки зі свого роману, розповідатиме про перебування в аеропорту, бачення ситуації там та підписуватиме листівки із власними фото. Також до заходу приєднаються й наші герої-захисники, четверо з яких «кіборги», які на запрошення громади зараз перебувають на реабілітації в ОАЕ», - зазначив координатор з організаційних питань Євгеній Семенов.

За його словами, пізніше можна буде придбати й книгу «Аеропорт», а увесь прибуток від реалізованих на зустрічі із автором роману квитків буде використаний для подальшої реабілітації в ОАЕ захисників України. Планується, що Сергій Лойко особисто подарує один примірник «Аеропорту» з автографом безкоштовній громадській бібліотеці української літератури в м.Дубай.

Семенов наголосив, що День захисника України у свято Покрови Пресвятої Богородиці українці в ОАЕ відсвяткували разом з черговою, шостою групою поранених бійців із зони АТО, які прибули на реабілітацію. Для воїнів, серед яких знамениті «кіборги» з Донецького аеропорту, та представників української громади в ОАЕ був організований святковий концерт і фуршет.

За словами організатора, урочистий захід зібрав близько 300 дорослих і маленьких українців та інших гостей. Дітки подарували учасникам АТО свої малюнки, а бійці - ікону Богородиці для Української греко-католицької церкви в ОАЕ.

Також в Дубаї 14 жовтня УГКЦ в ОАЕ провела святкову Божественну літургію та панахиду за загиблими захисниками нашої Вітчизни.

Як повідомляв Укрінформ, наші співгромадяни у Перській затоці активно долучилися до допомоги учасникам АТО. Зокрема, упродовж 2014 - 2015 років українці в Еміратах за участі наших співгромадян у Кувейті організували відпочинок та реабілітацію в ОАЕ шістьох груп поранених українських військовослужбовців - учасників АТО та сімей військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули в ході АТО. Крім того, українська громада в Еміратах на регулярній основі надсилає в Україну гуманітарну допомогу, зокрема, спальні мішки, термобілизну, зимовий одяг, намети, рюкзаки тощо, а також тепловізори та інші оптичні прилади різних типів для потреб наших бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-