Київський академічний театр ляльок готує прем’єру вистави «Украдене щастя»

Київський академічний театр ляльок готує прем’єру вистави «Украдене щастя»

Укрінформ
Київський академічний театр ляльок готує прем’єру вистави «Украдене щастя», де головну роль зіграє заслужений артист України Дмитро Лінартович.

Про це повідомляє Укрінформ.

Прем’єрний показ вистави режисерки Тетяни Авраменко за мотивами твору Івана Франка відбудеться 31 травня на малій сцені Київського академічного театру ляльок.

«Ми розширюємо репертуар театру в частині вистав для дорослих та дітей старшого шкільного віку. Також важливим оновленням стало запрошення нової режисерки. Це позитивний досвід, і надалі ми плануємо частіше залучати цікавих режисерів», - розповів Укрінформу директор-художній керівник театру Ігор Гулий.

Читайте також: Рівненський театр ляльок готує прем’єру, присвячену Володимиру Івасюку

«Ця вистава про те, як важко не мати вибору і свободи його робити без наслідків. Про те, як часто вибір на свою користь стає зрадою іншого. Але й про те, що надія з'являється тоді, коли приймаєш незворотність та маєш сміливість рухатися далі та будувати нове майбутнє», - зазначила режисерка.

В театрі розповіли, що у постановці Тетяни Авраменко «Украдене щастя» постає не стільки соціальною сатирою, скільки символічною історією.

Читайте також: Київський театр ляльок підготував виставу «Дюймовочка a'Paris»

Як повідомлялося, На Закарпатті проходить Всеукраїнський фестиваль актуальної драматургії «Драма сьогодення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-