На аукціоні продали понад 600 речей Мерилін Монро та засновника журналу «Playboy»

На аукціоні продали понад 600 речей Мерилін Монро та засновника журналу «Playboy»

Укрінформ
На аукціоні Julien’s Auctions в американській Каліфорнії були продали понад 600 речей акторки й співачки Мерилін Монро та засновника журналу «Playboy» Г'ю Гефнера.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Зазначається, що аукціоні під назвою "Ікони: Playboy, Х'ю Хефнер і Мерилін Монро", на якому було представлено понад 600 лотів, приніс понад 4 мільйони доларів.

Зокрема, сукня з шовкового трикотажу Pucci з довгими рукавами була куплена переможцем торгів за 325 000 доларів, що стало рекордом для сукні Pucci, проданої на аукціоні.

Крім того, були продані бордовий піджак, капці, піжама і люлька Гефнера ($13 000), а також кругле ліжко в особняку, виготовлене на замовлення для Гефнера як запасне для його основного ліжка в оригінальному особняку Playboy у Чикаго (13 000 доларів).

Серед іншого з молотка пішла губна помада Монро з нестандартним відтінком від Елізабет Арден у золотистому футлярі (1960 року). За неї заплатили 65 000 доларів, що зробило її другою найдорожчою проданою помадою в історії аукціону.

Організатори аукціону зауважили, що попри те, що Гефнер і Монро ніколи не зустрічалися, їхні «спадщини стали нерозривно пов’язані, коли Монро з’явилася в першому випуску «Playboy» у 1953 році.

Читайте також: На аукціоні продали карту меню з Титаніка за £84 тисячі

Як повідомляв Укрінформ, на аукціоні Heritage Auctions у США продали двері з фільму про лайнер «Титанік» за $718 750.

Фото: JULIEN’S AUCTIONS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-