У США виставили на аукціон місце у склепі поруч із могилою Мерилін Монро

У США виставили на аукціон місце у склепі поруч із могилою Мерилін Монро

Фото
Укрінформ
У Сполучених Штатах на аукціон виставили місце у склепі біля могили голлівудської акторки Мерилін Монро, яке планують продати за ціною від 200 до 400 тисяч доларів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Telegraph.

Продаж проводить лос-анджелеський аукціон Julien`s Auctions, що очолює світові торги на майно «світової ікони».

Найдорожчим лотом аукціону є склеп у меморіальному парку і морзі Вествуд-Віллідж братів Пірс у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Місце поховання розташоване на один ряд вище і на чотири ряди ліворуч від могили Монро.

Цей лот пропонують у рамках 145-лотового аукціону предметів, які колись належали Монро або мали до неї відношення. Серед речей, які мають виставити на торги, фотографії, терапевтичні записи, одяг і аксесуари акторки.

Загальна вартість продажу суконь, сценаріїв, рукописних акторських нотаток і фотографій акторки становить 600 тисяч фунтів стерлінгів (понад 760 тисяч доларів США). Зокрема, її чорну вечірню сукню у стилі Мей Вест з фільму «Сверблячка сьомого року» із написом «M Monroe» на етикетці планують продати за 160 000 фунтів стерлінгів (понад 202 тисячі доларів США).

Очікується, що невелика папка із шістьма кільцями, що містить акторські нотатки Монро, включно із порадами її тренера Лі Страсберга, піде з молотка за 25 000 фунтів стерлінгів (понад 31 тисячу доларів США). За таку ж ціну хочуть продати сценарій із нотатками до незавершеного фільму акторки «Щось має трапитися», а також червоно-білу парасольку в горошок, з якою акторка позувала на фотосесії у Нью-Йорку 1949 року.

Також серед лотів аукціону – фото Монро з її другим чоловіком Джо Ді Маджо, помада та квитанція на меблі, сплачена напередодні смерті акторки.

Виставлені на продаж речі Мерилін Монро належать різним приватним колекціонерам. Аукціон має відбутися 28 березня.

Читайте також: Sotheby's виставить на аукціон картини Моне, Пікассо та Бекона

Як повідомлялося, особисті речі музиканта Елтона Джона були продані на аукціоні за 20,5 мільйона доларів США.

Фото: TIBRINA HOBSON/WIREIMAGE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-