Речі Елтона Джона продали на аукціонах за понад $20 мільйонів

Речі Елтона Джона продали на аукціонах за понад $20 мільйонів

Укрінформ
Аукціонний дім Christie`s продав 900 особистих речей музиканта Елтона Джона на суму 20,5 мільйонів доларів США, що більш ніж удвічі перевершило очікування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euronews Culture.

На восьми аукціонах колекціонери придбали речі зірки із його квартири в Атланті, штат Джорджія. З молотка пішли особисті прикраси, окуляри, відомі твори мистецтва та фотографії співака.

Головними лотами під час аукціону були триптих Бенксі «Метальник квітів», який продали за майже 2 мільйони доларів, безіменна картина Кіта Гарінга, яку продали за 756 тисяч доларів, а також сріблясті черевики з ініціалами Джона, ціна за які сягнула 94,5 тисячі доларів. Окрім цього був проданий улюблений автомобіль британського піаніста Bentley Continental 1990 року випуску (продали за 441 000 доларів).

Увагу учасників аукціонів привернула велика кількість наручних годинників Елтона Джона. Так, годинник Rolex Daytona із леопардовим принтом, прикрашені 36 жовтими сапфірами та 56 діамантами, а також рідкісний годинник Tank Normale Cartier, теж інкрустований сапфірами та діамантами, продали за 176 400 доларів кожен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-