Український інститут книги оголосив конкурс культурно-мистецьких проєктів

Український інститут книги оголосив конкурс культурно-мистецьких проєктів

Укрінформ
Український інститут книги оголосив про початок проведення мистецького конкурсу культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на випуск книжкової продукції.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Для участі в конкурсі юридичні особи всіх форм власності та фізичні особи-підприємці, зареєстровані в Україні, подають заявку в електронній та паперовій формах, складену українською мовою та підписану керівником організації учасника або особою, уповноваженою на це статутними документами організації, довіреністю, законом або іншими актами законодавства», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що культурно-мистецькі проєкти, спрямовані на випуск книжкової продукції, виконуються за такими пріоритетними тематичними напрямами: художні та науково-популярні твори для різних вікових категорій читачів; твори для дітей та юнацтва; твори, що видаються на виконання актів Верховної Ради, Президента та Кабінету міністрів України.

Заявки та документи приймаються з 12 лютого до 4 березня (до 17:00).

Читайте також: УІК оголосив прийом заявок для участі у Вільнюському книжковому ярмарку

УІК фінансує усі прямі витрати на підготовку, друк та доставку книжкових видань, що будуть здійснені учасником під час дії договору про виконання проєкту, а саме: оплату авторської винагороди та/або придбання прав на використання об’єкта права інтелектуальної власності творів та ілюстрацій; послуги з редагування, підготовка оригінал-макету, нарахування ЄСВ, військовий збір та ПДФО; витрати на друк та витратні матеріали, пов’язані з друком; витрати на доставку книжкової продукції одержувачам.

Детальніше про проведення конкурсу і правила участі можна дізнатися за посиланням.

Як повідомлялося, Державне агентство з питань мистецтв та мистецької освіти оголосило конкурс на здобуття премії імені Григорія Кочура 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-